Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag gaan we naar Zieuwent voor het streekduel tegen RKZVC. Na 'de kathedraal van de Achterhoek' rechtsaf. De verklaring van de afkorting kun je zelf wel bedenken. De opmars van RKZVC mag bekend zijn. De promovendus staat in de top van hoofdklasse A en de sterkmakers in het groen-wit kennen we wel.

Om het kampioenschap in hoofdklasse A gaat het nog om vier teams, die de laatste weken punten blijven verspelen. Dat RKZVC nog meedoet om promotie en play-offs heeft het mede te danken aan Silvolde dat onlangs won van kampioenskandidaten DEM en Hoogeveen. Hoewel Silvolde niets meer te winnen heeft wordt het dus een beladen duel, dat Silvolde graag wil winnen. 

RKZVC is nog voor even de vereniging van Wout Blasman. Zoals bekend komt hij weer terug bij de club, waar hij grote successen vierde: Silvolde. Wout staat niet altijd in de basis bij RKZVC, dus is het de vraag of hij tegen zijn voormalige en toekomstige club speelt. Afgelopen zondag scoorde hij, als invaller, in de laatste minuut en redde zo een punt voor het team van trainer Laurens Krabbenborg.

In Silvolde werd het 1-3. Voor de thuisploeg doelpuntte Mike van Aken. Komende zondag is de wedstrijdselectie nagenoeg compleet. Lucas ter Maat en Maarten Cohen zijn nog geblesseerd.

De wedstrijd op sportpark De Greune Weide begint om 14.00 uur.

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction