Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_personen_cohen_maarten_IMG_0089_2.JPG

Voor selectiespeler Maarten Cohen staat volgend seizoen in het teken van revanche. Door veel blessureleed heeft hij volgens eigen zeggen dit seizoen nog maar zelden zijn mogelijkheden kunnen tonen.

Maarten kwam van Jong Achilles'29. Daar voetbalde hij drie seizoenen, maar vanwege de onzekere situatie in Groesbeek koos hij voor Silvolde. De 20-jarige Kildernaar zegt prima te zijn opgevangen door iedereen binnen de club. In het begin had hij moeite met het niveau. Met name de inzet en de agressie op de training was hij niet gewend bij zijn vorige club. In de eerste competitieweken moest hij het doen met invalbeurten, maar de aansluiting lukte steeds beter toen het noodlot toesloeg en hij een enkelblessure opliep.

Het terugkeren lukte maar moeizaam en prompt raakte hij bij een partijtje zaalvoetbal geblesseerd aan zijn knie. De eerste diagnose bleek niet de juiste en vier weken geleden wees een MRI-scan uit dat hij een botkneuzing heeft.

Momenteel werkt hij met fysio Dimitri Stefas aan het herstel, maar dit seizoen is niet meer haalbaar. Maarten kan uit de voeten op het middenveld en als links- of rechtsback. In de afgelopen weken hebben er al clubs belangstellend geïnformeerd over zijn plannen voor volgend seizoen. Maarten is hier over duidelijk. Hij speelt ook volgend seizoen in Silvolde en wil de Silvoldenaren dan graag laten zien wat hij werkelijk kan.

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction