b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Met Pasen speelt het eerste elftal twee keer thuis. Eerst op zaterdag tegen Be Quick 1887 en op maandag tegen Hoogeveen. Wordt het een ei met twee dooiers of een windei?

Let op! De wedstrijd tegen Be Quick 1887 begint zaterdag om 18.00 uur. De Groninger sportvereniging, die thuis is in Haren, heeft één punt meer en een wedstrijd meer gespeeld. Vorige week speelden de snelle noorderlingen ternauwernood gelijk in het thuisduel tegen hekkensluiter RKHVV.

Be Quick kent een roemrucht verleden, al dateren de landelijke successen wel van ver voor die grote oorlog. Vorig seizoen speelden de Groningers/Harenaren in de derde divisie, maar degradeerden naar de hoofdklasse door in twee beslissingswedstrijden te verliezen van vv GOES, ook in Silvolde niet onbekend. In december eindigde het uitduel in het hoge noorden in een gelijkspel: 0-0.

Wij kunnen gerust stellen dat het met Silvolde in de afgelopen weken beter gaat ondanks de wekelijkse lijst van blessures. Handhaven is het devies en we zijn aardig op weg, maar we zijn nog niet gerustgesteld. Het is wel zaak om spits Kelvin Meijer ruim voor de wedstrijd wakker te krijgen. Niet van de partij zijn vanwege blessures: Wouter Ebbers, Lucas ter Maat en Maarten Cohen. Bij de wedstrijdselectie zit wel weer Marco Olthuis.

De wedstrijd op sportpark De Munsterman begint op de zonnige zaterdagavond om 18.00 uur. Steun onze jongens. Komt dat zien!