b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zaterdagmiddag  nog even geen carnaval voor Silvolde 1. Vanaf 15.00 uur staat de bekerwedstrijd in de achtste finale vv Bennekom - Silvolde op het programma.  Bennekom 1 speelt in de eerste klasse D van het zaterdagvoetbal.  De rood-witten doen het in de competitie uitstekend en staan met NSC Nijkerk gedeeld en ongeslagen bovenaan. De Bennekommers - met oud-prof Edo Ophof als technisch adviseur - zijn vooraf aan dit seizoen flink aan het shoppen geweest en dat betaalt zich blijkbaar uit. De selectie ging op de kop en maar liefst tien nieuwe spelers tekenden een contract op sportpark De Eikelhof. In de vorige bekerronde werd thuis zaterdag hoofdklasser SVZW uit Wierden met 2-1 verslagen. De Bennekomse doelpunten vielen in blessuretijd.

Silvolde doet het de laatste weken prima en beter dan eerder dit seizoen. Twee keer winst in de competitie. Winst in de beker tegen DETO/Twenterand en gelijk tegen Jong De Graafschap. Een mooie serie. Nu geldt het de ongeslagen reeks voort te zetten. De competitie is natuurlijk belangrijk, maar het zou ook wel lekker zijn om in de bekerstrijd verder te komen.

Geblesseerd zijn nog steeds Evert Römer, Wesley Althoff en Ischa Krosse. Maarten Cohen is op vakantie. De vorige week geblesseerd uitgevallen Jaël Krosse zit wel bij de wedstrijdselectie.

Terug in Silvolde gaat het naar de diverse carnavalsresidenties. Beginnen we het feestgedruis met een vreugdedans of met een kater? De wedstrijd op het vernieuwde kunstgrasveld van sportpark De Eikelhof begint om 15.00 uur.