b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_20190224mscuit_Medium.jpg

Drie overwinningen in acht dagen. Een mooie score  voor Silvolde 1. De twee overwinningen in de competitie zijn natuurlijk het belangrijkst. Silvolde doet hiermee goede zaken voor klassebehoud. Door de 0-2 zege in Meppel tegen MSC/Amslod, dat veel hoger op de ranglijst staat, krijgen de Silvoldenaren aansluiting met de middenmoot. Al is de degradatiezone nog steeds niet ver weg.

Vooraf was Silvolde niet gerust op een positief resultaat, omdat de Meppelers de laatste jaren steeds een geduchte tegenstander bleken. Deze aflevering was het anders en vanaf het begin bepaalde Silvolde het wedstrijdverloop. Het resulteerde in flinke kansen. Wouter Ebbers raakte de lat en Rick Bouwmeister schoot net naast. Na een half uur verliet aanvoerder Jaël Krosse geblesseerd het veld en werd vervangen door Roel Gebbinck.

Direct na de rust lag de lat opnieuw een Silvolds doelpunt in de weg. Nu na een doelpoging van Kelvin Meijer. Maar de verdiende voorsprong kwam dan toch na een kwartier in de tweede helft. De Doesburger met de fraaie traptechniek, Roy Bouwman, ging weer voor zijn specialiteit: de vrije trap. Hij draaide de bal over de muur. MSC-keeper Raimon Benjamins schrok ervan en de bal stuitte  over hem heen. Amper tien minuten later scoorde Wouter Ebbers na een voorzet van Rick Bouwmeister. Silvolde koesterde vervolgens de voorsprong en speelde het duel professioneel uit. Eindstand 0-2.

Opstelling Silvolde:
Marco Olthuis, Lucas ter Maat, Pim Olthuis, Gijs Hakvoort, Mike van Aken, Alexander Tempels, Wouter Ebbers, Roy Bouwman, Jaël Krosse, Kelvin Meijer, Rick Bouwmeister.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
Klik hier voor meer foto's