b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Bekeren in Vriezenveen

Dinsdagavond speelt Silvolde 1 in Vriezenveen de bekerwedstrijd tegen DETO Twenterand. Tot en met het seizoen 2011/12 kwam het uit onder de naam DETO (Door Eendracht Tot Overwinning). Daarna werd de naam Twenterand toegevoegd. Twenterand is de naam van de gemeente waaronder Vriezenveen valt. Het eerste elftal speelt in de Hoofdklasse B zaterdag. De clubkleuren zijn rood en zwart. Afgelopen zaterdag speelde DETO 1-1-gelijk tegen koploper vv Staphorst. Twee DETO-spelers kregen een rode kaart.

De wedstrijd wordt vanaf 20.00 uur gespeeld op sportpark ‘Het Midden’.