b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_20190210alcidesuit_Medium.jpg

Alcides - Silvolde werd 2-0 tot ongeloof van de Silvoldenaren. Met name in de eerste helft was Silvolde aanmerkelijk sterker en kreeg het diverse kansen om de score te openen. Nog niet zo zeer in het eerste half uur, maar nadat het spel een kwartiertje was stilgelegd vanwege een blessure van één van de grensrechters, speelde Silvolde zich prima kansen uit. Zo kregen Kelvin Meijer en Ischa Krosse uitstekende mogelijkheden en kwam Rick Bouwmeister vrij voor Alcides-goalie Pieter IJzerman, maar deze redde fantastisch. De thuisclub mocht de doelman dankbaar zijn dat het met de rust nog 0-0 stond.

Direct na de rust moest Ischa Krosse naar de kant met een hamstringblessure. In de tweede helft was het duel meer in evenwicht, maar Silvolde kreeg nog steeds de meeste kansen. Na een uur spelen knikte Alcides spits Frank Fokke een hoekschop bij de tweede paal binnen:1-0. Ruim tien minuten later draaide topscorer Jermaine Wobbes om z'n as en vond de verre hoek: 2-0. Silvolde probeerde hierna druk uit te oefenen. Het resulteerde in enkele gevaarlijke scrimmages voor het Alcides doel, maar de bal wilde maar niet tegen het net. De eindconclusie is dat Silvolde duidelijk meer had verdiend.

Door de nederlaag is Silvolde op de ranglijst gezakt naar de vijftiende en voorlaatste plaats.

Opstelling:
Marco Olthuis; Lucas ter Maat; Wouter Ebbers; Gijs Hakvoort; Mike van Aken; Ischa Krosse; Alexander Tempels; Kelvin Meijer; Rick Bouwmeister; Jaël Krosse; Roy Bouwman.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
Klik hier voor meer foto's