Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag gaat Silvolde 1 naar Meppel. Deze keer niet naar MSC, maar naar de plaatselijke concurrent Alcides. Beide Meppelse clubs staan trouwens vlak bij elkaar op plaats 6 en 7 op de ranglijst. Promovendus Alcides is zevende met 24 punten uit 17 wedstrijden. Vorige week verloor Alcides van AWC in Wychen met 3-2. Topscorer in het geel-zwart is Jermain Wobbes. De 22-jarige technisch vaardige Alcides aanvaller verkast na dit seizoen naar zaterdaghoofdklasser SC Genemuiden. Alcides is één van de convenantclubs van PEC Zwolle. 

Het thuisduel eindigde in een afgetekende 5-1 overwinning voor Silvolde. Daarna begon een slechte reeks voor de Silvoldenaren. Afgelopen zondag werd die treurige serie beëindigd met de prima zege op Hollandia. Nog even niet naast de schoenen lopen, want dat is moeilijk voetballen. Het is zaak er een succesvol vervolg aan te geven om uit de onderste regionen van de ranglijst op te klimmen.

Bij de ploeg van Dennis van Beukering zijn Evert Römer en Wesley Althoff nog geblesseerd. 

De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark  Ezinge.

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction