b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_20190128_rkhvv_uit_Medium.jpg

In de uitwedstrijd in Huissen tegen RKHVV kregen we geen doelpunt tegen. Maar Silvolde 1 scoorde zelf ook niet. Derhalve werd het 0 - 0. Over de hele wedstrijd genomen kun je een gelijkspel een terechte uitslag noemen. Silvolde begon voor het eerst in deze competitie met Brian Hogeweide in de basisopstelling. De middenvelder is eind vorig jaar teruggekeerd bij de club waar hij opgroeide.

In de eerste helft hadden de Blauwen enigszins een overwicht. Doelman Marco Olthuis redde prima op een inzet van Huissenaar Thom Boelen. Aan de andere kant kon Bob Kamp nog net een Silvolds doelpunt voorkomen door de bal van doellijn te halen.

In de tweede helft was het vooral spannend. Silvolde kreeg diverse kansen. Op inzetten van Rick Bouwmeister, Kelvin Meijer en Jorik te Kaat bleek RKHVV-doelman Jop Hemink niet te passeren.

Door de 1-0 overwinning van Fortuna Wormerveer op MSC is Silvolde gezakt naar de één na laatste plaats op de ranglijst.

Volgende keer meer!

Opstelling:
Marco Olthuis, Lucas ter Maat, Gijs Hakvoort, Wouter Ebbers, Mike van Aken, Brian Hogeweide (Ischa Krosse), Alexander Tempels (Roel Gebbinck), Kelvin Meijer, Rick Bouwmeister (Jorik te Kaat), Jaël Krosse, Roy Bouwman.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
Klik hier voor meer foto's