Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_201901trainingskamp_tk201910.jpg

De vierde dag van het trainingskamp stond in het teken van de wedstrijd die de selectie moest spelen tegen Jodan Boys. Jodan Boys is een club uit Gouda die speelt in de zaterdag hoofdklasse. Op een zeer mooi complex waar normaliter de vrouwen van Malaga hun kunsten vertonen konden de mannen van Dennis van Beukering de borsten dus natmaken.

Onder een stralend zonnetje begon Silvolde scherp aan de wedstrijd. Reeds in de 5de minuut wist Maarten met een strakke pass over de verdediging Rick te bereiken. Met een bekeken lobje over de keeper was het daarna simpel intikken voor onze goalgetter. Het vervolg van de wedstrijd bleef Silvolde goed voetballen. Dat resulteerde in de 15de minuut in een goede aanval over de linkerkant waar Rick een messcherpe voorzet gaf die even scherp werd afgemaakt door Evert die goed voor zijn man kwam. Voor de rust kwam Silvolde 1 keer goed weg met een kopbal maar met een verdiende 2-0 voorsprong ging Silvolde de rust in.

Na de rust kwam Silvolde iets meer onder druk te staan zonder dat er veel kansen werden weggegeven. De uitvallen van Silvolde bleven echter ook gevaarlijk en het was bij 1 van die uitvallen dat Evert na een panna, waar Maradonna jaloers op zou zijn, alleen op de keeper af kon gaan. Zijn schot werd met de hand van een verdediger van Jodan Boys tegengehouden wat dus resulteerde in een strafschop. Die strafschop werd feilloos door Jaël binnengeschoten. Jodan Boys was zichtbaar geïrriteerd door de 3-0 achterstand. Het spel werd gedurende de wedstrijd steeds onvriendelijker. Toen 5 minuten voor het einde Wesley vol op het been werd geraakt vond de scheidsrechter het welletjes en maakte hij een eind aan de wedstrijd. Een goede 3-0 overwinning wat vertrouwen geeft voor de tweede seizoenshelft. ’s Middags werd weer het jaarlijkse voetvolleytoernooi gehouden. Winnaars van deze kunstvorm waren Stan, Pim, Brian en K1 specialist Gijs.

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_201901trainingskamp_tk201911.jpgDeze dag en dus ook dit trainingskamp werd afgesloten met een avondje stappen in Malaga. Zo kwam ook dit trainingskamp weer tot een einde. Een trainingskamp waar we met een zeer goed gevoel aan terug zullen denken. De basis is gelegd voor een succesvolle 2de seizoenshelft waarin de mannen van Dennis er alles aan zullen doen om weg te komen van de onderste plaatsen. Kijkend naar dit trainingskamp zal dat zeker gaan lukken.

Op zondag vertrok de selectie weer richting de Achterhoek. Omstreeks 16:00 kwamen we daar aan alwaar een heerlijk stamppotbuffet van het Tolhuis voor ons klaar stond. Iedereen was natuurlijk ook weer blij om de geliefden terug te zien. Vermoeid maar voldaan keerde iedereen daarna huiswaarts.
Voor nu, tot ziens en hopelijk tot volgend jaar.

 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction