tk20192a.jpg

In alle vroegte, terwijl de oliebollen en de champagne nog volop hun werk deden in het lichaam kwamen de jongens van het eerste aan in café ’t Centrum. De klok gaf 02:30 aan dus menigeen kwam met kleine oogjes binnen. Ondanks dit ongemak was de stemming opperbest want de reden was natuurlijk iets waar we met z’n allen weer naar uitkeken. We zouden vliegen vanaf Schiphol dus na een rit van een kleine 2 uur kwamen we aan in Amsterdam.

Zonder noemenswaardige problemen kwamen we door de controle. Alleen Gudo werd aan een extra controle onderworpen. De vliegreis verliep probleemloos en toen we aankwamen in Malaga scheen het zonnetje al volop. Mensen van trainingskampen.nl stonden ons al op te wachten om ons welkom te heten. Zoals elk jaar stond de bus al klaar om ons naar het hotel te brengen.

Aangekomen in het hotel konden we al snel inchecken (behalve Ischa en Evert) en konden we gelijk aanschuiven aan een overheerlijke lunch.

Vervolgens maakten we ons klaar voor de eerste training. Het trainingscomplex ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het hotel. Vorig jaar werd er ook al getraind op dit complex. Een prima kunstgrasveld tussen de bergen en de zee. Wat wil een voetballer nu nog meer. Er werd 1 ½ uur fanatiek getraind waarbij Joost de geblesseerde spelers onder zijn hoede nam en Geno de keeper. Dennis werd geassisteerd door zijn broer John dus iedereen moest vol aan de bak.

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_201901trainingskamp_tk20194.jpg
Na de training snel terug en douchen voor het avondeten. Nadat iedereen z’n buikje vol had gingen we ons verzamelen in een kroeg dichtbij het hotel waar de loting plaats zou vinden voor het padel toernooi de volgende dag. Hierover zal in een volgend verslag bericht worden. Iedereen was nog aardig vermoeid na de reis zodat na een paar biertjes de mannen het bed opzochten.