b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_201901trainingskamp_trainingskamp2019.jpg

Het is inmiddels een traditie dat de eerste selectie van Sportclub Silvolde tijdens de winterstop op trainingskamp gaat in het zonnige zuiden. Het accent ligt vanzelfsprekend op het voetbal. Het dagelijks trainen en het spelen onder prima omstandigheden moet helpen voor een goede tweede helft van het seizoen. Een tweede reden voor zo’n campamento de entrenamiento is het bevorderen van de saamhorigheid. Dus niet alleen trainen en een wedstrijd spelen, maar daarnaast ook andere activiteiten en gezelligheid.

Ook dit jaar gaat het weer naar de Costa del Sol. Het gezelschap vertrekt op 2 januari en verblijft in Hotel Don Pablo in de badplaats Torremolinos. Het luxe 4* hotel ligt direct aan het strand en biedt alle faciliteiten voor een geslaagd trainingskamp. Op circa 20 minuten met de bus van het hotel ligt het trainingscomplex, dat beschikt over een goed en vrij nieuw kunstgrasveld. Tijdens het verblijf wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tegen zaterdag hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.

Het vertrek naar Malaga Airport is op woensdag 2 januari om ca. 7.00 uur vanaf Schiphol. Naast de diverse trainingen wordt er meegedaan aan een voetvolleytoernooi en een padel toernooi (combinatie van tennis en squash). Op zaterdag 5 januari om 11.00 uur begint de oefenwedstrijd tegen Jodan Boys op het kunstgras van Polideportivo Municipal Arroyo de la Miel in Benalmadena. Zondag 6 januari  is de terugreis. De verwachte aankomst in Eindhoven is circa 14.00 uur. Rond 16.00 uur staat er een stamppottenbuffet gereed in café ’t Centrum in Silvolde.