Be Quick 1887 - Silvolde-6

De wedstrijd Be Quick 1887 tegen Silvolde was belangrijk voor de bezetting van de onderste regionen in hoofdklasse A. Beide teams hadden een gelijk aantal punten. De winnaar zou wat meer lucht krijgen en de verliezer moest zich echt zorgen gaan maken. Het was te merken dat er meer dan normale spanning op het duel zat. In de eerste helft kregen beide ploegen geen uitgespeelde kans. Rick Bouwmeister had nog de beste mogelijkheid, maar Be Quick-doelman Robert Smit redde fraai.

In de tweede helft waren er over en weer meer kansen. De beste was misschien nog wel voor Arnoud Bentum van Be Quick, maar zijn kopbal was te zacht. Evert Römer en Rick Bouwmeister kregen mogelijkheden, maar het was weer net niet. Met het inbrengen van wisselspelers dacht de staf van Silvolde nog de overwinning uit het vuur te kunnen slepen, maar ook de komst van Jhon van Beukering, tien minuten vóór het einde, bracht niet de beslissing. Aldus werd de eindstand 0-0. Zowaar eens geen tegendoelpunt. Door het verlies van Purmersteijn is Silvolde een plek gestegen op de ranglijst.

Volgende week zondag komt Fortuna naar De Munsterman. De ploeg uit Wormerveer heeft slechts 1 punt minder dan Silvolde.

Opstelling Silvolde: Marco Olthuis; Maarten Cohen (Jhon van Beukering 77'); Pim Olthuis; Gijs Hakvoort; Mike van Aken; Wouter Ebbers;  Alexander Tempels (Roel Gebbinck 80'); Jaël Krosse; Rick Bouwmeister; Evert Römer; Kelvin Meijer.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje aan de redactie)

Klik hier voor meer foto's