b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag gaat Silvolde 1 naar Be Quick 1887, voluit Groninger Sport Vereniging Be Quick 1887. Het stadion Esserberg ligt in de gemeente Haren. De gerenommeerde club kent een boeiende geschiedenis en was zelfs even een betaald voetbalorganisatie. Vorig seizoen speelden de Groningers in de derde divisie, maar degradeerden naar de hoofdklasse door in twee beslissingswedstrijden te verliezen van vv GOES, ook in Silvolde niet onbekend. Be Quick staat in puntenaantal gelijk met Silvolde. Uit het doelsaldo blijkt dat de rood-gelen moeilijk scoren.  Des te opvallender is dat vorige week de noordelijke derby in Assen met maar liefst 2-5 werd gewonnen van Achilles 1894.

Zondag is Jorik te Kaat er zeker niet bij. Hij moet binnenkort een voetoperatie ondergaan. Wouter Ebbers is een vraagteken voor de wedstrijdselectie. Verder zijn er geen blessuregevallen of schorsingen. Ook Jhon van Beukering zit weer bij de selectie.

We kunnen gerust stellen, dat het elftal van Dennis de laatste weken absoluut geen geluk heeft. Wie weet zit het zondag een keer mee!

De wedstrijd in stadion Esserberg begint om 14.00 uur.