b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Spcl. Silvolde speelt zondag tegen vv Hoogland. De club uit Amersfoort klopte vorige week MSC/Amslod met 4-0 en staat net iets hoger op de ranglijst dan Silvolde. In deze wedstrijd scoorde Stijn Mossink drie keer. In de pers lezen we dat de Amersfoorters de laatste weken in een ‘flow’ zitten. Zo werd in de voorafgaande weken ook gewonnen van Purmersteijn en koploper Hoogeveen.

Twee seizoenen geleden was Hoogland tegenstander van Silvolde en werd het duel op De Munsterman gewonnen door de thuisclub met 3-0. Dat seizoen eindigde voor de roodwitten in degradatie. Vorig seizoen volgde promotie naar de hoofdklasse door onder meer de uitschakeling van Longa ’30.

Dat het Silvolde 1 dit seizoen niet meezit is een understatement. Ook in de wedstrijd tegen De Bataven ging het op het laatste moment mis en kon er slechts één schamel puntje worden meegenomen uit Gendt. In die wedstrijd speelde de arbiter voor Sinterklaas en strooide flink met kaarten. Gijs Hakvoort kreeg een rode kaart in zijn schoenen geschoven en is er dus zondag niet bij. Jorik te Kaat en Swen te Kaat zijn geblesseerd. Vraagtekens zijn er over het meespelen van de spitsen Evert Römer, Kelvin Meijer en Jaël Krosse. Jhon van Beukering zit bij de wedstrijdselectie.

De wedstrijd Silvolde - Hoogland is vanaf 14.00 uur op sportpark De Munsterman.