b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_senioren_silvolde1_20181118_bataven_uit_Bataven_Medium.jpg

Silvolde miste enkele aanvallende basisspelers in het duel tegen De Bataven. Daarop besloot de technische staf om Jhon van Beukering in de wedstrijdselectie op te nemen. De broer van Dennis bleef op de bank. Opnieuw moest Silvolde in de slotfase een doelpunt toestaan. Tim Waterink van De Bataven scoorde op het laatste moment en bracht in Gendt de eindstand op 1-1.

In de eerste helft had De Bataven een optisch veldoverwicht, maar de kansen waren over en weer zeldzaam. Namens Silvolde schoot Roy Bouwman rakelings over het doel en kon  Rick Bouwmeister net niet voldoende zijn voet achter de bal krijgen. Vlak voor rust verving Chiel Terhorst Alexander Tempels en in de slotminuut van de eerste helft scoorde Roel Gebbinck 0-1 na voorbereidend werk van Rick.

In de tweede helft leek het er lange tijd op dat Silvolde de overwinning over de streep zou trekken, maar weer waren de slotminuten de Silvoldenaren slecht gezind. In de 86e minuut kreeg De Bataven een strafschop nadat de doorgebroken Rob Aarntzen werd gevloerd. Keeper Marco Olthuis kwam oog in oog met dezelfde Aarntzen als winnaar uit de bus. Maar helaas viel in de slotseconden dan toch nog het doelpunt voor De Bataven. Eindstand 1-1. Voor de competitiestand heeft dit gelijkspel geen gevolgen.

Opstelling:
Marco Olthuis, Alexander Tempels (Chiel Terhorst 42'), Gijs Hakvoort, Pim Olthuis, Lucas ter Maat, Ischa Krosse, Wouter Ebbers, Roy Bouwman (Adrian Prochazka 57'), Roel Gebbinck, Evert Römer, Rick Bouwmeister.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
Klik hier voor meer foto's