Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag reist Silvolde 1 af naar Wijchen voor het duel tegen sv AWC, oftewel Alverna Wijchen Combinatie. Wijchen is de geboorteplaats van bekende voetballers zoals Fred Rutten en Roy Makaay, maar ook groot PSV- en Oranjetalent Joël Piroe komt er vandaan. Alle drie hebben echter nooit bij AWC gevoetbald. De vereniging AWC telt meer dan 1000 leden. Plaatselijke rivalen in Wijchen zijn sc Woezik en vv Alverna (club van Mats Hegman).

AWC promoveerde naar de hoofdklasse nadat het in twee wedstrijden te sterk was voor Hoogland. Na een start met twee nederlagen wonnen de Wijchenaren dit seizoen vier keer op rij. Die reeks stopte twee weken geleden in Bussum bij SDO (5-0 nederlaag). Vorige week werd thuis verloren van het Groningse Be Quick 1887 met 0-1. Het is wel duidelijk dat de groen-witten getergd aan het duel beginnen en wel weer eens willen winnen na twee nederlagen op rij. Op de ranglijst heeft AWC twee punten meer dan Silvolde. Als opvallende speler van de opponent kunnen we linksbuiten Boy Visser noemen, die vier seizoenen bij JVC Cuyk in de derde divisie speelde. Ingaande dit seizoen is hij terug bij zijn oude club.

Bij Silvolde ontbreken nog steeds vanwege blessures Roel Gebbinck, Jorik te Kaat en Wouter Ebbers.

In vier uitwedstrijden wist Silvolde dit seizoen slechts één schamel puntje te behalen. Een wedstrijd winnen na een busreis zou eens een keer wat anders zijn. Het maakt niet uit hoe. Het kan altijd nog in blessuretijd door een van richting veranderd schot.

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction