Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Op naar Meppel voor de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. Bij winst is Silvolde zonder meer verzekerd van play-off duels voor promotie naar de derde divisie. Dat Silvolde 1 in blakende vorm steekt blijkt uit de cijfers. De laatste 4 wedstrijden werden gewonnen met een doelsaldo van 21 voor en 5 tegen. De mannen van ‘Dennis the Menace’ zijn een bedreiging voor elk team.

In Meppel spelen we tegen MSC-Amslod. Het tweede deel van de naam duidt op de hoofdsponsor, een fabrikant van elektrische fietsen. In Drenthe hebben ze iets met fietsen. De Drentse band Skik met Daniël Lohues maakte de nationale hit ‘Op Fietse’. De link met Silvolde is dat deze band hun debuutalbum opnam in de Silvox Studio.

In de thuiswedstrijd had Silvolde grote moeite met de Meppeler Sportclub. Het werd 2-2 en Jaël Krosse en Roel Gebbinck scoorden. De Drenthenaren voetbalden zich enkele weken geleden ‘veilig’. Vorige week speelden ze een merkwaardig duel in Leidschendam. Trainer Berry Zandink kreeg heel veel afzeggingen en kon amper een elftal bij elkaar krijgen tegen RKAVV. Zo speelde eerste keeper Robin Kist in de spits (en scoorde!) en zat de kantinebeheerder op de reservebank. Het werd 5-3.

Ik was afgelopen zondag aandachtig luisteraar bij een gesprek tussen Ischa Krosse en Hennnie Groothuismink. Hennie legde op zijn geheel eigen enthousiaste wijze allerlei scenario’s uit over de nacompetitie. Ik kan het niet navertellen. Wat ik wel begrijp is dat we dan tegen een periodekampioen uit de hoofdklasse B uitkomen op donderdag 31 mei en zondag 3 juni. Grote kans dat het vv G.O.E.S. wordt en dat we voor de play-off op donderdagavond tegen Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk moeten spelen in Goes. Dat is in Zeeland. Maar het kan ook RKSV Halsteren worden.

Maar laten we de huid van de beer niet verkopen voordat het kalf verdronken is!  Eerst massaal naar Meppel. Het team verdient de steun van een grote groep supporters vanaf 14.00 uur op sportpark Ezinge, Ezingerweg 57.
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction