b_300_0_16777215_00_images_stories__images_Tijdelijk_afscheid_medium.jpg

Na de fraaie 6-1 overwinning op RKHVV was het goed toeven in de kantine onder de klanken van dj Jari en het klinken van de glazen.  Tijdens de nazit pakte aanvoerder Jaël de microfoon en riep vier spelers naar voren.

Wout Blasman, Bram van Dooren, Mats Hegman en Giel Driever. Bij de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie nam hij, namens Silvolde 1, alvast feestelijk afscheid. Jaël memoreerde hun carrière en het viertal kreeg een fraaie actiefoto op posterformaat, gemaakt door Iris Epping.

In zijn dankwoord zei Mats, dat mocht Silvolde volgend seizoen derde divisie spelen hij niet naar het Wijchense Alverna verkast.

Dion Teloh was niet aanweizg maar druk met een ander elftal. Iets met promotie of zo. Daar komen we nog op terug. Giel Driever kreeg het doek ter aanmoediging om verder te gaan met zijn herstel. Als Giel weer volledig hersteld is hoopt hij weer aan te sluiten bij het eerste elftal.