Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voorbeschouwing_voorbeschouwing.jpg

Zondag speelt Silvolde 1 thuis tegen RKHVV. Het is de één na de laatste wedstrijd in de competitie. En zoals bekend mag zijn is Silvolde twee overwinningen verwijderd van de nacompetitie om promotie naar de derde divisie. In oktober was er in Huissen een fraaie 1-3 zege. De Silvoldse doelpuntenmakers waren Evert Römer, Alexander Tempels en Roel Gebbinck. Afgelopen zondag wonnen de Huissense voetballers met 3-1 van Heerenveen. Door deze uitslag ziet het er somber uit voor de Friezen en lijkt degradatie onontkoombaar. Voor RKHVV was het om dezelfde aanleiding een waardevolle zege. Helemaal veilig om de nacompetitie te ontlopen zijn de Huissenaren nog niet. Dus is het komend duel ook voor hen nog belangrijk.

Het gros van de supporters van Sportclub Silvolde was aan het einde van vorig seizoen tevreden met de behaalde vijfde plaats in de eindstand. Hoofdtrainer Dennis van Beukering was erg teleurgesteld. Dat was gebaseerd op het feit dat Silvolde lang bovenin meedraaide, uiteindelijk naast de prijzen greep en met lege handen bleef staan na een slopende eindfase. Geen kampioen, geen nacompetitie. Ook dit seizoen moest er weer een inhaalprogramma worden gespeeld, maar de personele bezetting is aanmerkelijk ruimer. Afgelopen week presteerden de Silvoldenaren het ultieme door drie duels in één week winnend af te sluiten. Met andere woorden. We kunnen niet tevreden zijn met opnieuw lege handen. We kloppen keihard aan de deur naar boven (Knock, knock, knock on…). De deur staat op een forse kier.

Evenals de afgelopen weken missen we Roel Gebbinck en Giel Driever vanwege blessures.
Bekiek 't! Zondag vanaf 14.00 uur op sportpark De Munsterman: Silvolde - RKHVV
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction