Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

Vanmiddag speelde Silvolde 1 de uitwedstrijd tegen Alphense Boys op Sportpark De Bijlen. De boys uit Alphen aan de Rijn hadden één punt minder, maar 3 wedstrijden meer gespeeld. Silvolde had vooraf nog kans op de titel. Eenvoudig zou het niet worden, want het duel in Silvolde tegen deze tegenstander eindigde in november in 0-0.Evenals afgelopen donderdag tegen Leonidas begon Silvolde in een aanvallende opstelling met beide centrumspitsen Wout Blasman en Evert Römer in de basis. Pim Olthuis ontbrak vanwege een schorsing en zijn plek in het centrum van de verdediging werd ingenomen door Wouter Ebbers.

Silvolde ging uitstekend van start en kreeg de bal zelfs in het Alphense doel, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt van Jaël Krosse af wegens vermeend duwen. Aan het einde van de eerste helft kreeg het spitsenduo Blasman en Römer nog kansen, maar de ruststand was 0-0.

 • Alphense Boys - Silvolde-21
 • Alphense Boys - Silvolde-21
  Alphense Boys - Silvolde-21

  Na 5 minuten in de tweede helft verliet Roy Bouwman geblesseerd het veld en werd vervangen door Bram van Dooren. Rond de 60ste minuut kreeg Evert Römer een grote kans, maar zijn schot ging net over. Enkele minuten later viel het doelpunt aan de andere kant. Na een snelle aanval werd het 1-0door Raichelo Fecunda. Vlak daarna wisselde Silvolde en kwam Gijs Hakvoort in het veld voor Wout Blasman. Goed om hem terug te zien in wedstrijdverband na een teenblessure, die hem maandenlang aan de kant hield. Hij kreeg zelfs direct na zijn entree een beste kans, maar schoot voorlangs het doel.

  Silvolde drong daarna wel aan, maar het bleef teleurstellend 1-0. Opnieuw beëindigde Silvolde de wedstrijd niet met 11 spelers. Vlak voor tijd moest Mike van Aken het veld verlaten na een rode kaart vanwege een overtreding.

  Opstelling:
  Marco Olthuis, Alexander Tempels, Wouter Ebbers, Roy Bouwman, Mike van Aken, Mats Hegman, Ischa Krosse, Jaël Krosse, Wout Blasman, Evert Römer, Rick Bouwmeister.
  Wisselspelers: Bram van Dooren, Gijs Hakvoort
  Klik voor meer foto’s

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina 

  Klik hier voor meer foto's

   

   

  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction