b_300_0_16777215_00_images_stories__images_personen_maat_lucas_ter_Maat_ter_Lucas.JPG

Verdediger Lucas ter Maat raakte in de wedstrijd tegen Purmersteijn geblesseerd. Hij wilde een schot blokken en vervolgens was er contact met een tegenstander en Lucas ging door zijn enkel. Vanuit Purmerend ging hij met zijn ouders in de auto spoorslags naar het ziekenhuis in Doetinchem. Daar werd de rechterenkel in het gips gezet. Na een week is in het ziekenhuis het gips eraf gegaan en de diagnose is dat er niks is gebroken, maar dat de weke delen, oftewel pezen en banden zijn beschadigd. Nu heeft de Doetinchemse HAN-student een brace en loopt hij op krukken. Samen met fysiotherapeut  Dimitri Stefas is er een herstelplan gemaakt van rust en oefeningen. De prognose is dat het herstel wel zes weken zal duren.

Wij wensen Lucas veel beterschap!