IMG_2446

Wout Blasman gaat zijn laatste maanden in bij Sportclub Silvolde. De blonde aanvaller maakt na dit seizoen de overstap naar de tweede divisie club G.V.V.V. uit Veenendaal. Blasman, vorig seizoen goed voor 14 competitiedoelpunten, heeft er nu halverwege de competitie al weer 13 in liggen. Dit is bij de club uit Veenendaal niet onopgemerkt gebleven. "In de thuiswedstrijd tegen SWZ Boso Sneek eind oktober waren ze aanwezig. Daar scoorde ik drie keer en sindsdien zijn ze mij blijven volgen", laat Blasman de redactie desgevraagd weten. "Uiteindelijk hebben ze me een aantal keer bekeken en daarna benaderd met de vraag of ik geïnteresseerd was om op een hoger niveau te gaan spelen." Blasman is nu bezig aan zijn tweede seizoen op de Munsterman en heeft zijn sportieve ambities nooit onder stoelen of banken gestoken. "Vorige week ben ik wezen kijken en zag ik G.V.V.V. voor bijna 2000 toeschouwers met 1-0 winnen van koploper Katwijk. Dit is wel wat ik graag wil ja, ik heb er ook jaren lang hard voor gewerkt," aldus Blasman.

IMG_2490

Het harde werken van Blasman wordt dus beloond met een mooie overstap naar de tweede divisie bij het gerenommeerde G.V.V.V.  De fiets zal moeten worden ingeruild voor de auto. Maar dat heeft de ambitieuze Blasman er graag voor over. "Ik heb twee jaar geleden bewust de overstap gemaakt van D.Z.C.'68 naar Sportclub Silvolde en ben de club dankbaar dat ik in de hoofdklasse hebben kunnen spelen. Ik heb van het spelen op dit niveau, de spelers en vooral ook Dennis van Beukering enorm veel geleerd. Hiermee is zeker de basis gelegd voor de stap die ik nu kan maken." Voorlopig ligt de aandacht echter nog volledig bij Silvolde. "Ik heb tot nu toe een fantastische tijd gehad bij Silvolde en wil dat het liefst ook zo fantastisch mogelijk afsluiten. Ik wil nog graag waardevol zijn voor Silvolde en hier het liefst afscheid nemen met een prijs," zo eindigt Blasman zijn  betoog.

Als club zijn we blij, dankbaar en trots met dit nieuws. Trots dat een speler die uitkomt voor de zwart-witten deze mooie stap kan maken naar de tweede divisie. Dankbaar dat Wout destijds koos om voor Silvolde te gaan spelen en we twee seizoenen lang hebben kunnen profiteren en genieten van zijn kwaliteiten. En tot slot blij dat de hard werkende en immer positieve Wout Blasman loon naar werk heeft gekregen door een overeenkomst te sluiten met G.V.V.V.

De club wenst Wout een mooie afsluiting bij Sportclub Silvolde en voor het volgende seizoen veel plezier en succes bij G.V.V.V.