Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

voorbeschouwing.jpg

Komende zondag speelt Silvolde 1 in Groesbeek tegen Jong Achilles ’29. Op sportpark De Heikant heeft Silvolde in het verleden pakkende beslissingsduels gespeeld. Dat het niet goed gaat met de club mag alom bekend zijn.

Begin januari werd een faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap Achilles’29. Dat heeft uiteraard zijn weerslag op de prestaties. Er moeten noodgedwongen spelers worden doorgeschoven naar het eerste elftal. Jong Achilles staat op de laatste plaats en verloor afgelopen zondag van RKAVV met maar liefst 0-7. Het voorgaande duel met 0-4 van Purmersteijn. In de thuiswedstrijd in oktober won Silvolde van de Groesbeekse zwart-witten met 5-1. Drie treffers van Wout Blasman en 2 keer Roel Gebbinck.

Bij Silvolde is Wout Blasman weer van de partij. De langgeblesseerden Gijs en Giel niet. Mike van Aken tobt nog steeds met een schouderblessure en ook Evert Römer is nog niet fit.


De wedstrijd is zondag vanaf 14.30 uur op sportpark De Heikant in Groesbeek.
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction