Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • SWZ Boso Sneek - Silvolde-15
 • SWZ Boso Sneek - Silvolde-15
  SWZ Boso Sneek - Silvolde-15

  Weer een gelijkspel! De eerste wedstrijd na de winterstop speelde Silvolde in Friesland tegen SWZ Boso Sneek. Het ontbreken van linksback Mike van Aken had geschuif in de opstelling tot gevolg. Lucas ter Maat ging van rechts naar links en Alexander Tempels speelde rechterverdediger. In de basisopstelling was ook maar meteen plaats ingeruimd voor herintreder Rick Bouwmeister.

  De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. In de eerste helft viel er weinig te beleven. Assistent-trainer Theo Jansen verklaart: “Voor een leuke pot heb je twee ploegen nodig en Sneek stond de meeste tijd met tien man op eigen helft.” Silvolde heeft momenteel niet de ploeg om het dan goed uit te spelen. “We hebben de afgelopen weken ook weinig op het veld hierop kunnen trainen.” Na de rust was het allerminst saai. Silvolde was duidelijk niet tevreden met een gelijkspel en speelde in de tweede helft vol op de aanval. SWZ was enige keren gevaarlijk in de counter. Voor Silvolde kreeg Wout Blasman enkele mogelijkheden en Rick Bouwmeister kon vrij aanleggen in de 16-meter. Evert Römer werd nog als extra spits in het veld gebracht. Er volgde een hectische slotfase , maar een Silvolds doelpunt bleef uit. Door de komst van Rick is het wel duidelijk dat er in de voorhoede veel concurrentie is ontstaan, getuige de opstelling. 

  Silvolde is door het vijfde achtereenvolgende gelijkspel gezakt naar de vijfde plaats. Volgende week wordt er thuis gespeeld tegen het Delftse DHC. Vanaf 14.00 uur op De Munsterman. Het wordt weer eens tijd voor een overwinning!

 • SWZ Boso Sneek - Silvolde-5
 • SWZ Boso Sneek - Silvolde-5
  SWZ Boso Sneek - Silvolde-5

  Opstelling Silvolde: Marco Olthuis, Alexander Tempels, Wouter Ebbers, Pim Olthuis, Lucas ter Maat, Mats Hegman, Ischa Krosse (Evert Römer), Bram van Dooren (Roy Bouwman), Roel Gebbinck (Jaël Krosse), Wout Blasman en Rick Bouwmeister


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction