Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_personen_krosse_jael_jael_krosse.JPG

We spreken Jaël Krosse op ‘the day after’.  De aanvoerder van Silvolds eerste is maandagochtend geopereerd aan zijn linkerschouder.  Was de diagnose bij eerdere onderzoeken ’een scheurtje in het kraakbeen’. Dat bleek toch niet zo te zijn. Wel is er een ontsteking verwijderd en bleek er irritatie in het schouderkapsel.

Na het ontwaken had Jaël maandag nog lang veel pijn en mocht pas ’s avonds naar huis. Morfine bleek een goede vriend.  Gelukkig sliep hij in de nacht van maandag op dinsdag (met pijnstillers) goed en vandaag (dinsdag) is de pijn minder.

Wanneer hij weer fit is om te trainen is momenteel nog niet te zeggen. Jaël licht toe: “Ik heb die blessure in de laatste thuiswedstrijd tegen Holllandia door een overtreding opgelopen.  Je voetbalt met je benen, maar ik had wel constant pijn aan die schouder en heb de laatste tijd nooit op 100% gespeeld. Ik heb lang genoeg met pijn rondgelopen en wil eerst weer 100 % fit zijn voordat ik weer ga trainen.”

Jaël hoopt in ieder geval eind november helemaal fit te zijn. Dan verwachten hij en Lotte namelijk de geboorte van een zoon.
 

Wij wensen Jaël veel sterkte en een spoedig herstel!

p.s. zie hier de beelden hoe Jaël de blessure opliep https://youtu.be/rAamr4eXwCk

 

 

 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction