Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • image00008
 • image00008
  image00008

  Vandaag moesten we om 10 uur aftrappen in Lichtenvoorde. Vorige week hadden we een top wedstrijd tegen Ulft met 10-0 winst. De wedstrijd begon iets te laat maar dat mocht de pret niet drukken. Longa mocht aftrappen en probeerde direct gevaar te stichten met 2 snelle spelers aan de buitenkant. Michel en Thijmen waren vandaag de eerste minuut meteen scherp en zaten er goed op. Het ging gelijk op maar Longa had wel iets meer kansen dan wij. 

  Vandaag hadden we 5 wissels dus zouden we elke 8 min doorwisselen met 2 of 3 man. Na de eerste wissel werden wij weer iets gevaarlijker voor de goal en via een goede slalom wist Melih het net te vinden. De wedstrijd was soms vanuit Longa zijde hard en zeker niet fair de scheids had daar weinig tot geen oog voor. 

  De eerste helft bleef het mooi op- en neergaan. Rik stond een goede partij te keepen en was lekker op dreef. De centrale mannen Gijs-Wout-Jelle speelden een goede pot. Soms kwamen we met onze snelheid er goed uit maar hadden ook de nodige moeite met de snelle spelers voorin bij de omschakeling. De scheids floot voor de rust 6 minuten eerder dan mijn klok. Ik dacht dat zal ik wel niet goed hebben. 

  De rust (normaal ) 15 min duurde langer en beide teams stonden al 5 minuten te wachten tot de scheids er aan kwam. Wederom beginnen we goed maar we laten ons de kaas van het brood eten door intimiderend spel van de tegenstander. Een paar leermomentjes voor ons laat ze maar gaan en niet happen. De scheids floot er niet voor dus door spelen.

 • image00005
 • image00005
  image00005

  In de rust aangegeven dat wij ook wel hardere duels mochten aangaan als het maar binnen de regels blijft. Dat werd ook door een aantal echt gedaan. Helaas maakt Longa vlot in de eerste helft 1-1. Daarna gingen we toch goed door en kregen we ook genoeg mogelijkheden. Door wat geklungel en het niet wegschieten van de bal krijgt Longa de bal en rondt beheerst af. Dit was voor ons het punt alles of niets. We probeerden te drukken en te drukken en hadden echt nog goede mogelijkheden. Een bal van Job snoeihard onderkant lat. Maar helaas Longa kreeg nog 2 kansen en maakte er 4-1 van. De laatste wissels gingen het veld in en binnen 30 sec floot de scheids af.

  Heel vreemd ik had 2 toners gezet en mijn klok gaf toch echt nog ruim 8 minuten speeltijd aan. Erg vervelend dit voor de wissels die nog moesten spelen. De scheids wilde van niets weten. Helaas. De wedstrijd hebben we er niet door verloren dat lag grotendeels aan ons zelf. Rik, Rick, Jelle, Gijs, Michel, Thijmen, Broes, Wout, Wout , Adam, Luuk, Stephan, Job, Mex, Kyan en Melih, de inzet was meer dan prima alleen soms mag het allemaal wat simpeler. Al met al wel een leuke spannende pot voetbal en weer genoeg aanknopingspunten voor de volgende wedstrijd woensdag. Met hopelijk wel gewoon 2 x 35 min wedstrijd.  
   
  Met deze mentaliteit, inzet en lol komen we een heel eind.
   
  Fijn weekend boys!

  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
  Klik hier voor meer foto's
   
   
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction