gezocht.jpg

Beste Sportvrienden,

Vanaf komende maandag , gaan we met zijn allen weer de wei in. Ondanks grote inspanningen van beide clubs is het ons niet gelukt om voor de JO15-3 ook maar enige begeleiding te vinden .( trainer, leiders, grensrechters).

Dit houdt concreet in dat er voor de JO15-3 voorlopig geen trainingen zijn. Zoals iedereen weet kunnen sportclubs alleen maar bestaan door de inzet van vrijwilligers. Ouders, opa’s en oma’s, broers en zusters iedereen is welkom. Wij zullen je als clubs zoveel mogelijk faciliteren om je taak te kunnen uitvoeren. Ook trainersopleidingen willen we graag verzorgen .

Voor de zaterdag zijn we aan het kijken naar een systeem (net als bv een rijschema) dat je als ouder op toerbeurt aan de beurt bent om het team te begeleiden .

Met vriendelijke groet
VTC,