faq.jpeg

Op deze pagina treft u een overzicht van veelgestelde vragen aan inzake het onderwerp. Staat uw vraag of probleem er niet bij? Schroom dan niet de redactie te mailen.

FAQ - wedstrijd- team en competitie informatie

Sportclub Silvolde maakt gebruik van de data afkomstig van Sportlink (KNVB). Dit is een online geautomatiseerd proces welke op elk moment de laatste data omtrent wedstrijden, uitslagen en standen weergeeft. Hoewel de redactie hierop geen invloed heeft op het proces kunt u op deze pagina antwoorden vinden op de vraag m.b.t. het gebruik van deze applicatie.

Uw vragenlijst:

1. Waar vind ik het wedstrijdprogramma op deze website
  2. Kan ik in het wedstrijdschema ook detailinformatie inzien of opvragen?
  3. Waar vind ik de uitslagen van de gespeelde wedstrijden van alle teams in het afgelopen weekeinde
  4. Waar vind ik standen, uitslagen en overige zaken van mijn elftal

1. Waar vind ik het wedstrijdprogramma op deze website

b_190_auto_16777215_00_images_stories__images_overigen_faq_website2015_wedstrijden_programma.jpg

Alle wedstrijdinformatie die u op deze website aantreft wordt verkregen uit de KNVB Sportlinkapplicatie. Het is een volledig geautomatiseerd proces waarop de redactie van deze website geen invloed heeft. Het wedstrijdschema t.b.v. oefenduels, competitie- en bekerduels wordt beheerd door de wedstrijdsecretaris van Sportclub Silvolde. U kunt het wedstrijdschema op twee manieren op deze website vinden:

1. Op de startpagina van de website treft u een rubriek "snel naar"aan. Deze bevindt zich - indien u de website kijkt met een desktop pc - aan de rechterzijde van de website. Hierin is een rubriek opgenomen getiteld "Wedstrijden". Indien u dit item openklapt ziet u een viertal opties. Klik op het wedstrijdprogramma naar uw keuze of klik hier voor de uitslagen van de gespeelde duels
  2. In het menu treft u een item aan getiteld "Programma". Indien u uw muis op dit menu-item zet klapt een submenu open. Hier klikt u op het programma dat u wenst in te zien. Na een klik op het door u gewenst programma wordt u automatisch naar uw keuze doorgeleid naar het betreffende schema. U hebt hier de keus uit:
    - Programma deze week
    - Programma komende weken (kijkt 4 weken vooruit)
    - Uitslagen deze week (geeft alle uitslagen weer van de in het weekeind gespeelde duels
    - Afgelastingen; indien er wedstrijden zijn afgelast dan zal deze menuoptie u een lijst geven van afgelaste duels

Het wedstrijdschema is opgedeeld in een senioren-, junioren- en pupillencategorie.
In bovengenoemd schema worden alle te spelen wedstrijden getoond.

Let op: Bij de teampagina's van alle elftallen worden alleen competitieduels getoond! Alle te spelen duels kunnen worden ingezien, zoals hier al aangegeven, via het programme deze week of komende weken in het menu, keuze programma

2. Kan ik in het wedstrijdschema ook detailinformatie inzien of opvragen?
Ja dat kan. Indien u het wedstrijdschema in beeld hebt staat achter elk duel een link, deze is aangegeven door ">>>>"
Hier kunt u vervolgens de detailinformatie van de gekozen wedstrijd uitlezen. Er is teven in deze link een routeplanner voorhanden die u gemakkelijk de weg wijst naar uw tegenstander.

3. Waar vind ik de uitslagen van gespeelde wedstrijden van alle teams in het afgelopen weekeinde?

Alle uitslagen van de diverse teams die voor Sportclub Silvolde actief zijn in een seizoen zijn te raadplegen via de link "uitslagen deze week" U vindt deze link in het menu onder menukeuze: programma, vervolgkeuze uitslagen deze week
Een link naar de uitslagenpagina is ook beschikbaar in het "snel naar menu", keuze wedstrijden, vervolgkeuze uitslagenpagina.

4. Waar vind ik standen, uitslagen en overige zaken van mijn elftal?

b_190_auto_16777215_00_images_stories__images_overigen_faq_website2015_wedstrijden_team_en_standen.jpg

Alle informatie over uw (favoriete) elftal kunt u terugvinden onder de menukeuze "Teams". De teams zijn opgedeeld in de categorieën senioren, junioren en pupillen met hun actieve teams van het huidig jaar. Op de teampagina van uw (favoeriete) elftal treft u onder andere aan: Een elftalfoto, de stand, uitslagen in de poule, competitieprogramma in de poule, alle uitslagen gedurende het seizoen en indien van toepassing de gegevens over het bekerprogramma. De gegevens die u onder uw team aantreft zijn bijgewerkt volgens de actuele gegevens die worden ontleent uit de KNVB applicatie Sportlink.