b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_veteranen_2015_IMG_1046.jpgVeteranenafdeling Sportclub Silvolde Sportclub Silvolde kent een veteranenafdeling (De Vets) voor spelers vanaf de leeftijd van 40 jaar. De Vets is een op zich zelf staande afdeling binnen Sportclub Silvolde. Elke Vet is echter rustend lid van de Sportclub en daarbij ook lid van de KNVB. Zo dragen De Vets altijd het zwart-wit hart met zich mee. Tevens dragen De Vets regelmatig hun steentje bij aan evenementen en sponsoring binnen de vereniging.

Gespeeld wordt er in de regio tegen welbekende tegenstanders in de vorm van 7x7 volgens de KNVB-regels. De uitvoering hiervan geschiedt echter in eigen beheer.

Op dit moment wordt er in totaal ‘gestreden’ in één competitie tussen 13 teams.
Elke eerste zaterdag van de maand rolt het balletje op één van de velden van deze teams. Uiteraard wordt er gestreden voor de winst, maar meedoen is belangrijker dan winnen.

Wat bieden we u als lid van de Veteranen:

• Een eigen nieuwsbrief, waarop men zich kan abonneren als u lid bent van De Vets.
• Alle faciliteiten van Sportclub Silvolde
• Elke donderdag een trainingsavond (waar veel wordt gelachen)
• 6 Speeldagen in competitieverband 7x7 (sept-okt-nov-mrt-apr-mei)
• 3 Toernooien waarvan 1 in de zaal
• Minimaal één buitenactivieit per jaar (geen voetbal)
seizoen1718veteranen.jpg

Check programma om een keer te komen kijken of op proef eens gezellig mee te draaien. De Vets trainen elke donderdag van 20.00 uur tot ca. 21.30 uur op Sportpark “De Munsterman”

Bent u geïnteresseerd in deelname van deze actieve club ? Of zoekt u een sportieve tegenstander in de vorm van 7x7 ? Meldt u dan aan bij onze wedstrijdsecretaris Ruud Gries en klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op nummer 06-19413773

b_850_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_veteranen_2015_IMGP6206_900x600.jpg

Teamfoto veteranen elftal Sportclub Silvolde

Voorste rij:
Gerrie Berendsen, Robert Lette, René Frelih, Renny Althoff, Rob Mulder, Eugene Leijenaar
Middelste rij:
Gerard Pierik, Ruud Gries, John Jordens, Harry Posthumus, Bennie Arentz
Achterste rij:
Guus Haank, Robert Steentjes, Mirko Suselbeek, Jan Olthof, Rob Mulder, Roy Gries.