altSportclub Silvolde kent een veteranenafdeling (De Vets) voor spelers vanaf de leeftijd van 35 jaar.

De Vets  is een op zich zelf staande afdeling binnen Sportclub Silvolde, maar we zijn zeker (rustend)  lid  van de Sportclub en daarbij ook lid van de KNVB. Zo dragen De Vets altijd het zwart-wit hart met zich mee. Tevens dragen De Vets regelmatig hun steentje bij aan evenementen en sponsoring binnen de vereniging.

Gespeeld wordt er in de regio tegen welbekende tegenstanders in de vorm van 7x7 volgens de KNVB-regels. De uitvoering hiervan geschiedt echter in eigen beheer. Op dit moment wordt er In totaal ‘gestreden’ in één competitie tussen 9 teams. Elke eerste zaterdag van de maand rolt het balletje op één van de velden van deze teams. Uiteraard wordt er gestreden voor de winst, maar meedoen is belangrijker dan winnen.

Wat bieden we u als lid van de Veteranen:
•    Een eigen nieuwsbrief, waarop men zich kan abonneren als u lid bent van De Vets.
•    Alle faciliteiten van Sportclub Silvolde
•    Elke donderdag een trainingsavond (waar veel wordt gelachen)
•    6 Speeldagen in competitieverband 7x7
•    2 Toernooien waarvan 1 in de zaal
•    Minimaal één  buitenactiviteit per jaar (geen voetbal)

Check onderstaand programma om een keer te komen kijken of op proef eens gezellig mee te draaien. De Vets trainen elke donderdag van 20.00 uur tot ca. 21.30 uur op Sportpark “De Munsterman”
Bent u geïnteresseerd in deelname van deze actieve club ? Of zoekt u een sportieve tegenstander in de vorm van 7x7 ?  Meldt u dan aan bij onze wedstrijdsecretaris Ruud Gries en  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De veteranen kennen dit jaar het volgende programma:

Zondag 28-aug 10.00 uur Start nieuwe seizoen Toernooi V.V. Etten
Zaterdag  10-sep 17.00 uur 1e competitiedag Ulftse Boys
Zaterdag  8-okt 17.00 uur 2e competitiedag  MVR
Vrijdag 7-okt 20.00 uur Alg. Ledenvergadering bij Café  Bi'j Moeder
Zaterdag  5-nov 17.00 uur 3e competitiedag Spcl. Silvolde

Vrijdag 16-dec 20.00 uur Jaarafsluiting café Bi'j Moeder
Zaterdag  7-jan 12-18 uur Zaalvoetbaltoernooi Vets Gaanderen
Zaterdag  4-mrt 17.00 uur 4e competitiedag VVG
Zaterdag  8-apr 17.00 uur 5e competitiedag Rheingold
o.v.b. april   Rüdesheim am Rhein (org. Roger & Freek)
Zaterdag  13-mei 17.00 uur 6e competitedag Etten (feestavond)
Zondag 28-mei 10.00 uur Veteranen Veldtoernooi Munsterman
Vrijdag  9-jun 20.00 uur Afsluiting + BBQ  Rob & Yvonne Arendsen
    12.00 uur Veldtoernooi V.V. Maarssen

Teamfoto veteranen elftal Sportclub Silvolde b_850_auto_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_veteranen_2015_IMGP6206_900x600.jpg

Voorste rij:
Gerrie Berendsen, Robert Lette, René Frelih, Renny Althoff, Rob Mulder, Eugene Leijenaar

Middelste rij:
Gerard Pierik, Ruud Gries, John Jordens, Harry Posthumus, Bennie Arentz

Achterste rij:
Guus Haank, Robert Steentjes, Mirko Suselbeek, Jan Olthof, Rob Mulder, Roy Gries.

altb_365_auto_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_veteranen_2015_IMG_0034.jpg