b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images__startpagina_infoplaatjes_info_trainingen.jpg

Op vrijdag 22 september om 19:00 houdt Spcl. Silvolde in haar clubgebouw een informatieavond over de trainingen die gaan worden gegeven door Martijn Meerdink en René Bot. Deze avond ziet er als volgt uit.

Agenda:
18:45 Inloop met Koffie
19:00 Voorwoord
19:05 Looptraining (door onze Fysiotherapeut Dimitri Stefas van Fysio Oude IJsselstreek)
19:30 Techniektraining (verzorgd door Martijn Meerdink)
19:50 Rondvraag
20:00 Afsluiting

De uitnodiging is voor zowel de pupillen zelf, de leiders en trainers, als ook de ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zie hieronder een eerder geplaatst item over de trainingen van Bot en Meerdink

Sportclub Silvolde is trots te kunnen meedelen dat er voor de jeugdafdeling een samenwerking tot stand is gekomen met oud-voetballers Martijn Meerdink en René Bot.

Met name het eerste elftal van Sportclub Silvolde staat de laatste jaren flink ‘in the picture’ en heeft zich opgewerkt tot een stabiele hoofdklasser. Het brengt de club veel goodwill en publiciteit. Maar de vereniging is meer dan een eerste team. Daarom zijn er steeds weer initiatieven om tevens andere zwart-wit geledingen een ‘boost’ te geven. Ook voor de jeugdafdeling wordt constant gezocht naar kwaliteitsinjecties.

Vandaar zijn er onlangs contracten voor volgend seizoen afgesloten met oud-international Martijn Meerdink en oud-Graafschapper René Bot. Meerdink gaat voor alle Silvoldse pupillen techniektraining verzorgen en Bot geeft aan deze groepen looptraining.

Sportclub Silvolde denkt door deze investering de jeugdafdeling op een hoger plan te tillen. Niet alleen de spelertjes, maar ook de huidige staf kan er absoluut profijt van trekken. Om en om zullen Meerdink en Bot wekelijks op sportpark De Munsterman trainingen verzorgen.