b_300_0_16777215_00_images_stories__images_Vrijwilliger_van_de_week_duimomhoogvoordevrijwilligers.jpg

Beste sportclub Silvolde vrijwilligers,

Onder het genot van een heerlijke barbecue en drankjes wil het bestuur alle vrijwilligers, die het seizoen 2016 -2017 succesvol hebben gemaakt, bedanken. Om er voor te zorgen dat niemand aan iets ontbreekt het verzoek om je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , bellen kan natuurlijk ook.
telefoonnummer is 06-25441981

Tot zaterdag 26 augustus !

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[zie hieronder eerdere berichtgeving over het vrijwilligersfeest]

Beste vrijwilliger van Sportclub Silvolde,

Onze dank voor je inzet voor de club is groot! Dat wil ik je graag namens het bestuur aan het einde van het voetbalseizoen laten weten. Zonder jouw uren voor de sportclub zouden we niet zo’n mooi seizoen hebben gehad. Mogen we volgend jaar weer op je rekenen? Ik hoop van wel!

Mogelijk is er nog een bijzonderheid die je me wilt laten weten. Schroom niet om me dat te zeggen of stuur me een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag wil ik meewerken of -denken, zodat jij jouw werk bij de club zo goed mogelijk kunt doen.

In de afgelopen jaren was het de gewoonte om aan het einde van het seizoen alle vrijwilligers een feest aan te bieden, als dankjewel voor al je werk.

BBQ zaterdagmiddag 26 augustus, zet het in je agenda!

Vanaf dit jaar komt daar verandering in, we starten met alle vrijwilligers het seizoen op zaterdagmiddag 26 augustus. Die middag houden we vanaf 17:00 uur een barbecue op het Munstermancomplex. Zet deze datum alvast in je agenda!

De eerste week van augustus neem ik contact met je op om te vragen of je de 26e van de partij bent.

Dank je wel voor je inzet. Graag zie ik je volgend seizoen weer op de club.

Francis van Aken
Vrijwilligerscoördinator