P1420834 (900x602)

Vandaag mochten we aantreden tegen SDOUC en wel op het plastic (kunstgras) veld. De intenties van Silvolde waren duidelijk, we speelden meteen vol op de aanval. Het moge duidelijk zijn dat de mannen van de JO7-2 de wrange smaak van de nederlaag in Gaanderen willen wegspoelen. Het is Stan die de score opent 0-1, daarop volgt al snel de 0-2 van Quint. We spelen leuk voetbal, proberen over te spelen naar elkaar en dat lukt als steeds beter. Als we balverlies lijden, doen we onze uiterste best de bal weer terug te veroveren. We strijden voor elke cm plastic grasspriet! Het is wederom Stan die het net weet te vinden en de ruststand van 0-3 op het scorebord zet. Zo die ranja in de rust hebben we dubbel en dwars verdiend! We spreken af dat we lekker door gaan voetballen zoals we de 1e helft hebben.

Ondanks dat we voor staan, betekent dat niet dat we al gewonnen hebben. We beginnen ietsjes slapper aan de 2e helft en krijgen al snel de 1-3 om de oren. Dat vond Gijs niet grappig en hij maakt hoogstpersoonlijk vrijwel direct na de aftrap de 1-4. Stan heeft het op de heupen vandaag hij scoort ook de 1-5. Van eigen helft lost hij een mooi afstandsschot. Sven rond een leuke actie af en maakt de 1-6. Ja denkt Siem, wacht eens even. We zijn met z’n 5en, iedereen heeft gescoord behalve ik. Daar gaan we verandering in brengen en met een bekeken schuiver zet die de 1-7 op het scorebord. Dan is het slotakkoord van Silvoldse zijde voor Stan, die maakt de 1-8. Het wordt zelfs nog 1-9 door een eigen doelpunt van SDOUC. Maar ook vandaag is de uitslag van ondergeschikt belang. De inzet was goed en spelvreugde spatte er van af, dat is wat telt. Wat mooi was om te zien, is dat iedereen vandaag z’n doelpuntje heeft meegepikt en dat de trainingsarbeid langzaam wat zichtbaar wordt in het veld. We gaan goed vooruit jongens, woensdag weer lekker trainen zodat we weer een paar stapjes voorwaarts kunnen maken.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's