P1380605

Toen ik vrijdag Thimo vertelde dat ze zaterdag tegen Etten moesten spelen kwamen er weinig enthousiaste kreten uit zijn mond. Hoe kan het ook anders 2 wedstijden terug hebben we heel wat doelpunten om de oren gekregen. Toch heb ik hem weten te overtuigen en staan we vandaag met een bijna voltallig (beterschap Nathan) Jo11-3 op het veld. De jongens van Etten zijn ook weer van de partij en helaas, voor ons, ze zijn niet gekrompen of in slechte vorm. Toch overheerst ook daar een gevoel van oneerlijkheid en voelen ze zich ook ongemakkelijk om de ploeg tegenover zwart wit te zetten.

De ouders van Silvolde waren blij geweest met de eerste vijf minuten geen doelpunt, gelukkig hebben we daar geen geld op ingezet want na vier minuten valt de eerste. Een handsbal van Thijs zorgt daarna nog voor een penalty. Deze draagt ook niet bij aan de positief gevoel. Na de eerste doelpunten wordt er snel besloten om een extra speler van Silvolde in het veld te zetten. Mike komt absoluut aan zijn trainingsuren en ook vanuit Etten krijgt hij de complimenten maar wat bijgehouden wordt zijn de ballen die in het net belanden, helaas. Als de verdediging van Silvolde het dan ook nog eens laat afweten dan wordt het wel erg lastig. Gelukkig is de eerste helft voorbij en kunnen ze even van de “schrik” bekomen.

Al voor ik de koffie op heb kunnen drinken staan ze alweer op het veld. De rust is wat ingekort, begrijpelijk, want wat heb je nog in te brengen als trainer bij zo’n wedstrijd. Onze JO11-3 voetbalt helemaal niet slecht, de inzet is er best maar Etten is gewoon nog een paar maatjes te groot.

P1380625

Ik meen mij te herinneren dat we de eerste wedstrijd tegen Etten het nog gered hebben om een doelpunt te maken maar dat hebben we niet kunnen evenaren. We hebben uiteindelijk 0-22 moeten invullen, daar praten we niet meer over maar het lijkt mij wel een duidelijk signaal. Ik moet oppassen dat het niet een te zuur verhaal wordt maar ik moet wel veel doen om deze smaak weg te werken. Hopelijk is het wel overtuigend genoeg om in te zien dat dit zo niet langer kan en dat hier echt ingegrepen moet worden om zo de jongens en meiden het motto van Sportclub Silvolde weer te laten begrijpen. “Met plezier naar resultaat”.

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's