Spcl. Silvolde is blij en trots u te mogen melden dat vanaf 1 Juni 2018 zal toetreden tot de trainersstaf Vincent Selhorst. Vincent wordt de nieuwe trainer van de JO19-1. Hij heeft een contract getekend voor 2 jaar. Voor een aantal leden is Vincent geen onbekende meer, Vincent loopt namelijk stage bij het 1e elftal om zijn trainersdiploma oefenmeester 3 te behalen.

Als speler heeft Vincent de nodige ervaring opgedaan. Zo heeft hij bij o.a. de Graafschap de jeugdopleiding doorlopen. Daarnaast heeft hij vanaf zijn 16de levensjaar bij diverse 1e elftalen mogen spelen zoals: SC Oranje, SC Veluwezoom, RKHVV, Babberich, Arnhemse Boys en Rheden. Als hoofdrainer is hij werkzaam geweest bij SC Oranje en MASV in Arnhem.

Vincent is 34 jaar, samenwonend en vader van drie kinderen.

We heten Vincent van harte welkom en wensen hem een sportieve en prettige tijd toe op de Munsterman.