b_320_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_WeekvandeVrijwilliger2018.jpgAttenties verdwenen

In de week van 3 maart stonden de vrijwilligers bij ons centraal. (Een leuke attentie lag er voor hen klaar op de club). Maar vanaf 3 maart zijn er maar weinig wedstrijden gespeeld, de meeste afgelast door het barre weer.

Het ziet er naar uit dat we ons vanaf nu weer volop in de competitie kunnen storten. Vrijwilligers komen weer op de club. We dachten daarom een reminder te versturen voor het alsnog ophalen van de attenties. Maar helaas….

Slechts enkele van de nog niet opgehaalde attenties vonden we terug in de kantine van de club. Lege potjes lagen in de container, de zwart/wit dropjes opgegeten. En door wie? Er lag geen briefje bij?

Beste vrijwilligers, nogmaals Dankjewel! Spijtig genoeg kunnen we daar geen leuke attentie meer tegenoverzetten.

Francis van Aken, vrijwilligerscoördinator

Namens het bestuur,