b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_voetbalplaatjes_voetbaltekeningen_voetbalduel_498x332.jpg

Beste ouders e/o verzorgers,

De JC (Jeugdcommissie) en de VTC (Voetbal Technische Commissie) kijken terug op een zeer succesvol eerste deel van het seizoen. Tijdens het evalueren van de eerste seizoenshelft is geconstateerd dat er bij de JO-7 en JO-8 teams spelers zichzelf dusdanig ontwikkelen dat er voor de club mogelijkheden liggen om weer een JO-9 aan de competitie deel te laten nemen. Dit is dan ook gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er ook een nieuwe teamindeling voor de JO-8 en JO-7.

Bij het samenstellen van de teams voor de tweede competitiehelft is gelet op leeftijd, voetballend vermogen, fysieke en sociale ontwikkeling.

Wij zijn er van overtuigd dat wij met de nieuwe indeling een goede balans in ieder team creëren waarbij er voor iedere individuele speler maximale ruimte ligt voor verdere ontwikkeling en dus een verhoging van de spelvreugde.

Wij zullen de tweede seizoenshelft dan ook starten met:
1 JO-7 team onder leiding van trainer Frank Helming,
2 JO-8 teams: JO8-1 met trainster Jetske en JO8-2 met trainer Carlo
1 JO-9 team met trainer Maikel.

In de bijlage treffen jullie de nieuwe indeling aan zoals wij de tweede seizoenshelft gaan starten, verdere informatie zal via de trainers en leiders volgen middels de groepsapp die in de komende periode zal worden aangepast.
Mocht u desondanks nog vragen hebben over de vernieuwde indeling, neemt u dan contact op met Nicolle Ikkink (pupillencoordinator JO-7 t/m JO-9) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JO7-1                             JO7-2
Dirk Suselbeek                 Quint Helming