IMGP8550_900x600

Woensdag 18 oktober was er wederom een herfstinstuif voor de pupillenafdeling van Sportclub Silvolde. Op een zonovergoten Munsterman werd er weer fel gestreden in een onderling toernooi. 65 kinderen hadden zich opgegeven voor deze inmiddels traditionele instuif.

De allerjongsten, onder leiding van Hanneke, Gerald en Joris, moesten een spellencircuit afleggen. En dit ging er soms heftig aan toe. Door het warme weer moest er regelmatig een ranja pauze ingelast worden. Na afloop van dit circuit speelden ze nog een wedstrijdje waarna er de aftocht richting de kantine werd geblazen. Hier kregen ze nog een welverdiend patatje. Na uitreiking van de certificaten en een teamfoto mochten ze met hun ouders mee naar huis.

Ondertussen werd er op veld 3 en 4 volop gevoetbald. Aangemoedigd door ouders en grootouders. Naar de poule fase en de kruisfinales, werd er gevoetbald om de definitief rangorde. Wie mocht zich een jaarlang de winnaar noemen van de herfstinstuif. Uiteindelijk is dit Ajax geworden. Mannen gefeliciteerd!

20171018_160227

Na een patatje en een frikadel kon het avondprogramma beginnen. Eerst nog een warming-up op het veld onder leiding van Thomas waar naar men vertrok richting het bos. Hier werd het douane spel gespeeld. Met enige spookmomentjes. Om negen uur vertrok ook die groep, moe maar voldaan, huiswaarts.

Iedereen die aan deze happening heeft meegeholpen, ontzettend bedankt! 65 kinderen hebben weer een ontzettend leuke middag/avond gehad. TOP!

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's