b_300_0_16777215_00_images_stories__images_pupil_van_de_week_seizoen2017-2018_Dieke_de_Beijer.jpg

Hallo,

Ik ben Dieke de Beijer, 7 jaar en ga op de Plakkenberg naar school. Dit is mijn tweede jaar als voetbalster en voetbal ik in de SSL 2 bij trainer Carlo. Mijn vader heeft vroeger ook op voetbal gezeten bij Sportclub Silvolde.  Ik heb altijd zin om naar het voetbal te gaan en ben goed in verdedigen en dribbelen! Mijn scorend vermogen en schotkracht moeten nog iets verbeterd worden!

Ik vind het hartstikke leuk dat ik deze wedstrijd pupil van de week mag zijn en hoop op een mooie wedstrijd met drie punten voor onze club!

Groetjes Dieke