b_300_0_16777215_00_images_stories__images_tijdelijk_Terreincommissiemetcopyright-1_artikel.jpg

Als je lid bent van een voetbalclub dan wil je natuurlijk spelen op een goede grasmat in een goed onderhouden accommodatie. Bij Sportclub Silvolde ben je dan aan het juiste adres, want sportpark De Munsterman is een fraai complex. Daar is vriend en vijand het over eens. Maar om het zo te krijgen en te houden is er heel veel mankracht en inspanning nodig. Het is de terreincommissie, die daarvoor zorgt. Enkele ochtenden in de week zijn acht vrijwilligers fanatiek aan het werk om de faciliteiten pico bello in orde te maken, zodat er weer kan worden getraind en gespeeld. Wat ze zoal doen? Grasmaaien, lijnen trekken, kleedkamers schoonmaken, reclameborden en netten ophangen, gebruiksschade herstellen enzovoort, enzovoorts, want we zijn vast nog veel vergeten. Nu de gemeente minder subsidie geeft, komt er steeds meer neer op de schouders van de terreinmannen. Nou, dan snap je wel, dat we mensen tekort komen. Iets voor jou om in de openlucht onderhoudswerkzaamheden te doen in een gezellig team? Kom bij de terreincommissie en je hebt eer van je werk!

Zie hier de videoreportage die Ron Berendsen maakt over de terreincommissie https://www.youtube.com/watch?v=yAfW87M2EWU

We kunnen mensen met kennis op vele terreinen gebruiken. Vind je twee ochtenden wat te veel? Dan mag het ook minder. Wil je niet structureel, maar wel bijvoorbeeld één klus doen? Dan kan dat ook. Zo hebben we momenteel behoefte aan schilderwerk van afrastering en doelpalen.

Het ligt in de bedoeling om binnenkort een klusdag te organiseren. Op zo’n dag kunnen er op vrijwillige basis onderhoudsklussen op het sportpark worden verricht. We maken er dan een gezellige dag van met muziek en ‘homemade bakery’.

Kom jij ons team versterken? Bel vrijwilligerscoördinator Francis van Aken: vrijwilligers@sportclubsilvolde.nl of 06 25 44 19 81