b_350 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_overhandigingtrainingspakke.jpgAfgelopen zaterdag werd de gehele jeugdafdeling van Spcl. Silvolde in nieuwe trainingspakken gestoken. Dat betekende dat de oude over waren. De club koos ervoor om ze deze keer niet onder de leden te verspreiden maar ging op zoek naar een goed doel. Bij deze zoektocht kwam men terecht de stichting Vrienden van Boukombé.

Namens Spcl. Silvolde overhandigt Gudo Helming de totale collectie trainingspakken van de jeugd aan www.vriendenvanboukombe.nl. Herman Vreeman nam voor de stichting de trainingspakken in ontvangst en sprak zijn dank en waardering uit aan het adres van Spcl. Silvolde voor de dit mooie gebaar.

De stichting Vrienden van Boukombé is in juni 2005 opgericht met als doel middelen in te zamelen in Nederland voor het opzetten van zichtbare projecten voor de bevolking van de gemeente Boukombé in Benin.