b_450_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_sponsoren_voetbalreizen_com.jpg

Wil jij altijd al eens naar een buitenlandse voetbalwedstrijd en genieten van een geweldige sfeer? Bezoek dan FC Schalke 04 met een georganiseerde busreis van Voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com heeft voor 2 wedstrijden voor een groep van 50 personen tickets kunnen organiseren.

De eerste mogelijkheid is Schalke 04 - VFL Wolfsburg en is op zaterdag 28 oktober om 15:30 uur. De 2e optie is Schalke 04 – HSV op zondag 19 november om 15:30 uur. De wedstrijd is reeds vastgesteld op basis van de TV schema's.

Het arrangement bestaat uit een georganiseerde busreis met een opstapplaats bij jou op de club, tickets op de lange zijde (bij elkaar) en professionele begeleiding tijdens de busreis. Vertrektijd ligt zal omstreeks 13:00 a 13:30 uur zijn.

De prijs bedraagt € 95,- per persoon.

Omdat wij het Achterhoekse voetbal een warm hart toedragen, wordt € 10,- per persoon als budget ingezet om jouw club te sponsoren. Een perfecte win - win voor alle partijen. Jij een geweldige ervaring en jouw club ontvangt extra sponsorgeld.

Heb je interesse of wil je graag reserveren? Mail dan jouw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De volgende gegevens worden gevraagd:
- Voornaam & achternaam (alle deelnemers aan de reis)
- Aantal personen
- Adres & woonplaats
- Mobiele nummer
- Welke club ontvangt jouw sponsorbijdrage

Wij hebben per wedstrijd 50 plaatsen; dus VOL = VOL
Voor meer informatie of het doorgeven van een boeking: :

Zorg als team dat je je houdt aan de afgesproken tijden, zodat de fotoshoot snel en goed kan verlopen.
De redactie hoopt op een ieders bereidheid om er weer een succesvolle fotoshoot van te maken.