IMGP0879_207x270_2009.jpg

Marco Kraan, vanaf het begin de grote motor achter de website van Sportclub Silvolde, zal wegens zijn gezondheid voorlopig voor onbepaalde tijd moeten stoppen met de werkzaamheden voor www.sportclubsilvolde.nl De redactie betreurt dit ten zeerste maar heeft volledig begrip voor deze beslissing. De gezondheidsklachten doen zich al veel langer voor, maar nu is herstel de eerste prioriteit.

Het nieuwe aanspreekpunt voor redactionele zaken wordt bestuurslid Sander Gries die reeds bestuurlijk verantwoordelijk is voor de website. De rest van de redactie (die dringend uitbreiding nodig heeft) zal de taken zoveel mogelijk blijven uitvoeren maar nieuw elan is van harte welkom. Marco alvast bedankt voor je tomeloze inzet en we hopen je spoedig weer te mogen begroeten.