b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20162017_algemeen_ledenvergadering_ALV_2017.jpg

Maandag 12 juni was er de gebruikelijke algemene ledenvergadering. Een vergadering die deze keer matig werd bezocht. Jammer want er stonden toch een aantal belangrijke zaken op de agenda.

Na de opening van Vincent Aalders volgden er eerst een aantal bestuursmededelingen. Zo ligt er een ontwerp voor het uitbreiden van het terras, is er komend seizoen extra aandacht voor scheidsrechters en wordt er met de gemeente druk overlegd over het gebruik en onderhoud van de velden.

Roy Liebrand liet daarna weten dat de vernieuwde sponsorcommissie vooral het goede van de vorige commissieleden wilde voortzetten, kijkt naar nieuwe mogelijkheden maar ook onderzoekt wat er binnen het huidige sponsorenbestand nog mogelijk is.

Namens de VTC gaf Ton Sanders een korte presentatie over de aanstaande samenwerking met v.v. Terborg. Vooralsnog wordt die gezocht in de jeugd 017. Samen met Terborg starten er het komende seizoen drie JO17 teams.

Penningmeester Edwin Tangelder kwam met een financieel overzicht. Met name in de jeugdafdeling is fors meer geïnvesteerd. Onder andere voor de aanschaf van materialen en het aanstellen van een techniektrainer en looptrainer voor de pupillen in de personen van René Bot en Martijn Meerdink. Daarnaast zijn er de toenemende kosten, een steeds verder terugtrekkende gemeente en een afname van het aantal leden. Kortom meer kosten moeten worden opgebracht door een minder aantal leden. Een noodzakkelijke contrubitieverhoging werd dan ook voorgesteld en goedgekeurd door de vergadering.  De penningmeester had echter ook nog wat weg te geven. Onder de aanwezigen werd een kadobon t.w. €50,- en een mega beugel verloot. De gelukkige winnaar hiervan was niemand minder dan erelid Richmond Epping.

Het bestuur keek terug op een geslaagde algemene ledenvergadering, bedankte de leden voor hun komst en sloot af met het aanbieden van een drankje voor alle aanwezigen.

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20162017_algemeen_ledenvergadering_20170612_210915.jpg

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20162017_algemeen_ledenvergadering_20170612_211243.jpg