Beste Spelers (Ouders/Verzorgers),

Op zaterdag 23 september gaan we de trainingspakken voor de jeugdteams weer uitdelen. Dit doen we voor aanvang van de wedstrijd van je team in de kantine van de Sportclub.

Wanneer je team op zaterdag 23 september geen wedstrijd heeft dan kunnen de trainingspakken tussen 8.00 uur en 12.00 uur worden opgehaald.

Voor het gebruik van de trainingspakken moet er wel een gebruikersovereenkomst getekend worden, dit geldt natuurlijk niet voor wie dat al gedaan hebben.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met:
-          HennoLucassen  Kapelweg 8 Silvolde

-          Marco Holthausen  Lichtenbergseweg 68D Silvolde