alt

Bij de start van de het seizoen vragen wij als redactie van alle leden, leiders en overige belangstellenden weer de aandacht voor het inleveren van het wedstrijdverslag. Er wordt ook in het nieuwe seizoen gewonnen, verloren maar ook gelijkgespeeld. Mooi om dit alles te horen maar het is natuurlijk veel leuker als je alles omtrent de wedstrijden kunt lezen en zien.

Daarom verzoekt de redactie leiders van elftallen, ouders en spelers de pen op te pakken en hetgeen ze zien voor een ieder op te schrijven. Wij zorgen zoveel mogelijk voor de bijbehorende (bewegende)  beelden zodat je midden in de wedstrijd zit waarvan verslag wordt gedaan.

Evenals vorig seizoen staat het team van fotografen ook dit seizoen weer voor u klaar. Het zou mooi zijn dat een inspanning van een ieder, of het nu speler, leider of fotograaf is, niet zonder te zijn gepubliceerd de prullenbak in verdwijnt. Kortom lever een wedstrijdverslag aan.

Om een verslag aan te kunnen leveren dient u als geregistreerd gebruiker te zijn ingelogd. Inloggen, hernieuwd opvragen en/of aanvragen van een gebruikersaccount doet u hier. Aan het houden van een gebruikersaccount zijn geen kosten verbonden. Nadat u bent ingelogd kunt u via deze link een verslag insturen.  De redactie verzoekt u dit uitsluitend met behulp van dit formulier aan te leveren. Het proces is namelijk geheel geautomatiseerd.

Geef het artikel een naam, vul uw verslag in het van toepassing zijnde blok in en kies een categorie. Klik vervolgens op de verzendbutton. Dat is alles! Het formulier is gebruikersvriendelijk ingericht zodat een ieder het kan gebruiken.

Advies: Indien u veel tijd besteedt aan het verslag, dan kunt u beter eerst een verslag in een word-document of enig ander willekeurig tekstverwerkingsprogramma samenstellen. Plak vervolgens het opgestelde verslag in het formulier. Klik daarna op de verzendbutton en het verslag is verzonden.

Noot: Als u niet bent ingelogd stuurt het systeem u automatisch door naar een inlogpagina. Log in en keer dan terug naar deze pagina. Kies in het recher "snel naar menu"voor de keuze wedstrijdverslag, u keert dan hier weer terug.

Lukt het om een of andere manier op deze wijze toch niet? Stuur dan het verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De redactie draagt er zorg voor dat het verhaal gelezen wordt!

Namens de redactie en alle meewerkende fotografen van deze website, dank voor uw medewerking!