EOS-70D_2017_04_15_00012652

Hier een kleine update van Silvolde JO17-2, want de laatste paar weken had Silvolde het wederom moeilijk. Want na de eerste overwinning tegen Dinxperlo werd er twee maal op rij verloren uit tegen Keyenburgse Boys 3-1 en uit tegen Zeddam/Sint Joris 6-0.

In de uitwedstrijd tegen Halle moest het roer om want bij verlies zou Silvolde wel op de laatste plaats kunnen eindigen, en we weten allemaal dat de 3e klasse te hoog is voor de jongens maar als laatste eindigen dat verdienen ze niet. Maar als je praat of alles tegen kan zitten dan was het wel tegen Halle. De eerste helft 0-0 ging gelijk op, maar de tweede helft was het toch Silvolde dat een doelpunt verdiende maar dan moet je hem wel maken, eindstand eindigde ook gelijk 0-0.

Vorige week speelde Silvolde thuis tegen SDOUC en na eindelijk een scheidsrechter gevonden te hebben begon de wedstrijd iets later. De eerste 10 min waren best spannend want als je het moeilijk hebt is elke punt welkom. Totdat door een handsbal de bal op de stip werd gelegd en zo kon SDOUC toch de 0-1 maken. Daarna was het toch Silvolde in de aanval maar de bal wou er niet in. Ja, en dan voel je hem al aankomen. Silvolde in de aanval en SDOUC meteen scoren, ja , wat ook gebeurde in de 35e min maakte SDOUC de 0-2. De tweede helft was het toch wederom Silvolde in de aanval en sterker dan SDOUC maar kon helaas geen doelpunt maken en zo werd de wedstrijd wederom verloren dit keer met 0-3.

Vandaag was het de beurt aan nummer 4 DZC'68. Na een grote verandering in de opstelling had de tegenstander het zwaar. En was het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Pas na 24 min spelen scoorde DZC de 1-0. Daarna probeerde Silvolde in de aanval te gaan, maar DZC had de verdediging ook goed staan, maar door een kluts bal en een onoplettendheid van de verdediging van Silvolde scoorde DZC tegen verhouding in de 2-0. Niet veel later was het dan toch eindelijk raak voor Silvolde na drie wedstrijden, 270 speelminuten  scoorde Rutger eindelijk de verdiende 2-1.

EOS-70D_2017_04_15_00013927

De tweede helft kreeg Silvolde de beste kansen maar de bal wilde er niet in. DZC probeerde het maar had het toch moeilijk de tweede helft tegen Silvolde. Totdat een speler van DZC raar terecht kwam en niet verder kon spelen. Hij werd na de wedstrijd helaas opgehaald door de ambulance voor controle wat later gelukkig mee viel. Beterschap en er komt een fruitschaal die kant op namens Silvolde JO17-2. Daarna gebeurde er niet zo heel veel en werd de eindstand 2-1 voor DZC, maar de jongens hebben 100% gegeven en we moeten toch zeer tevreden zijn ondanks de nederlaag.

Op 29 april spelen we uit tegen VIOD dus mocht je niets te doen hebben kom gerust een kijkje nemen.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's