b_350 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_epilepsiefonds.jpgAfgelopen zaterdag 23 september kreeg het JO15-2 team van Spcl. Silvolde warmloop shirtjes overhandigd namens het Epilepsiefonds. Met dank aan de inzet van leider Rouke Cnossen mocht zijn team ze in het bijzijn van Gudo Helming namens de sponsorcommissie in ontvangst nemen.

De spelers van de JO15-2 liepen er dus perfect bij tijdens de warming-up. Voor de jongens was het een goede stimulans want de eerste wedstrijd van de competitie werd met  0-3 gewonnen SJO Den Dam/NVC JO15-1G.