P1390617-(900x601)

Even de mensen weer bijpraten over de verrichtingen van de JO15-1.

Na de 5-5 remise in de eerste competitie wedstrijd tegen Doetinchem stond vorige week de wedstrijd tegen Viod op het programma. Net als tegen Doetinchem (4-1 voorsprong) kwamen we goed uit de startblokken en komen we net na de rust zelfs op een 0-2 voorsprong. Goed hoop om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Maar niets is minder waar. We kwamen in een mum van tijd op een 3-2 achterstand. Er werd een periode rommelig gespeeld en zo werd de mooie voorsprong weggegeven. Uiteindelijk haalden we dan toch nog een punt binnen door een benutte penalty. Eindstand 3-3.

Afgelopen woensdag hebben we voor de achterhoekcup tegen 1e klasser Varsseveld gespeeld. Hierin hebben we laten zien, zeker mee te kunnen spelen en hebben we vlak naar rust een 1-2 achterstand omgezet in een 3-2 voorsprong. Maar ook nu weer konden we de voorsprong niet vasthouden en werd er uiteindelijk ongelukkig verloren met 3-4.

Vandaag dan de thuiswedstrijd tegen Ulftse Boys. In de beker werd er nog geflatteerd verloren met 1-5. We waren vastberaden dat dit vandaag niet zou gebeuren. Na een goede eerste helft stonden we verdiend op een 3-1 vooorsprong. Niets aan de hand zou je weer zeggen. Ulft begon echter de 2e helft met veel druk naar voren, waar we ons niet onderuit konden vioetballen en al snel stond het 3-3. Door hard te werken komen we toch nog weer een beetje in ons spel en scoren we de 4-3. Echter in de laatse paar minuten verliezen we toch weer de wedstrijd met 4-5.

P1390644-(900x601)

Dit zijn nu 4 wedstrijden op rij waarin we twee verschillende helften spelen en een goede voorsprong te niet zien gaan en uiteindelijk de punten laten liggen.

Laten we echter de positieve punten er uit halen, want dit team laat zeker zien dat ze in deze competitie mee kunnen spelen en dat we scorend vermogen hebben. Als we leren om meer rust te bewaren en de tweede helft ook het niveau kunnen vasthouden dan komen de punten zeker nog.

Zet hem op mannen !!!

De leiding heeft alle vertrouwen in dit team !!!

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's