b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_d2_20162017_Silvolde-JO13-2_498.jpg

Vandaag zaterdag 13 mei ging de zwart-witte stoet van Silvolde JO13-2 voor de laatste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij SJO Den Dam-NVC JO13-1 dat zich vorige week al tot kampioen in deze klasse had gekroond. Het team uit Azewijn/Netterden had alle wedstrijden vrij eenvoudig in winst omgezet en vorig herfstseizoen ging Silvolde hier nog met 10-0 onderuit.

Vandaag leek de wedstrijd opnieuw op winst uit te draaien als de gastheren op een 1-0 voorsprong komen maar het is Zakariye die de stand uit een corner voor rust op 1-1 zet. In de tweede helft speelt Silvolde alsof het zelf kampioen kon worden. Met doelpunten van Reber en Jeffrey wordt een 1-3 voorsprong op het bord gezet. Lang leek Silvolde de winst naar zich toe te trekken maar als een paar minuten voor tijd de 2-3 binnen valt is het alle hens aan dek voor de Silvoldse gasten. Om niet weer in de slotfase alsnog de winst uit handen te laten glippen wordt met man en macht gewerkt om de gelijkmaker te voorkomen. Dit lukt dan ook en hierdoor krijgt Silvolde JO13-2 de kampioen alsnog op z’n knieën. Wat een teamprestatie!

Door dit resultaat en mede doordat runner up Concordia Wehl averij opliep tegen VIOD eindigt het team van trainer Tolga Gok en leider Ruud Gries als tweede in deze competitie. Een uitstekend resultaat!

Het sterrenteam van Silvolde JO13-2D bestond dit seizoen uit: 1. Kees Gries, 2. Teun Berendsen, 3. Ahmed Göl, 4. Pierre Steverink 5. Tim ten Have, 6. Ramon Schwartz, 7. Zakariye Abdulkadir Ali, 8. Daan Tempels, 9. Isa van Aaken, 10. Rhodry Willemsen, 11. Tarik Bagci, 12. Roel Heebink, 17. Jeffrey Albers en 18. Reber Hotanoglu.

Met dank ook aan Jort Boegman die een aantal wedstrijden heeft mee gespeeld om de weggevallen plaatsen met succes op te vangen, top!